Hírek

email_kapmány 2020_0

Kis és nagy épületek fűtési megoldásai

A COSMOGAS gázkészülékek innovatív gázfogyasztást csökkentő készülékei, a  gondolkodó felhasználók számára

A COSMOGAS Srl. gyártó termékpalettáján megtalálható készülékek innovatív megjelenésükkel és prémium tartalmukkal biztosítják a felhasználókat, a hosszú távú együttműködésről, és a költségeik csökkenéséről. Minden kazán típus AISI 316 Ti rozsdamentes hőcserélővel készül, amely nagy hőmérséklet ellenállóságával, illetve alacsony korrózióérzékenységével – háromsoros kör keresztmetszetben – garantáltan dugulásmentességet biztosít. Ennek az alapanyagnak köszönhetően nem csak fűtésre, hanem átfolyós rendszerű melegvíz előállításra is tud megoldást kínálni. A melegvíz előállítás nem elhanyagolható, hiszen a kazánok tevékenységét tekintve a fűtési időszakon túl az év 365 napján igénybe vesszük.

A COSMOGAS kínálatában megtalálható az egészen kisméretű lakások fűtési igényeihez igazodva (MYdens 15), a nagyobb lakóépületek fűtés és melegvíz felhasználásához alkalmazkodva (MYdens 24; 34), valamint a gyártócsarnokok, irodák hőszükségletének kompenzálásán keresztül (MYdens 60), az irodaházak, gyártói egységek korszerű üzemeltetéséin (MYdens 70 T – 280 T) – kazánok széles skálája.

A MYdens készülékeink fali kialakításban, kompakt méretben 14 kW –tól 34,8 kW-ig (maximális hőterheléssel) elérhetőek kombi, fűtő és indirekt HMV előállításra. A kombi készülékek a melegvíz előállítást DUPLA kondenzációban készíti, amellyel az év 365 napján energiát takaríthatunk meg. A kondenzációs gázkazánok ipari méretekben 57,8 kW-tól 2240 kW-ig (maximális hőterheléssel) nyújtanak megoldásokat: álló MYdens T és fali MYdens kivitelben a nagyfogyasztók számára. Minden MYdens készülékek beépített időjárásfüggő szabályzójának köszönhetően a szezonális hatásfok is tovább növelhető.

Sorzuhanyzók, szállodák, uszodák és medencék igényeinek kiszolgálására az átfolyós AQUAdens kondenzációs vízmelegítők a legjobb választás, mivel tároló nélkül folyamatos 15,7 l-től 35,4 l-ig biztosítanak percenként (Δt 25°C). A COSMOGAS 150 l-es rétegtároló és az AGUAdens 16 készülékek egységbe építésével az első 60 percben 1242 l melegvizet (Δt 25°C) nyerhetünk ki, alacsony tároló veszteség és magas költséghatékonyság mellett.

Az Új generációs készülékek hőcserélőire 5 év garanciát, továbbá a saját gyártmányú PREMIX égőkre (FE-CR ötvözetű szálból készül) 10 év garanciális periódus biztosítja a felhasználókat az alacsony káros anyag kibocsájtásról (CO< 15 ppm és NOx< 15 ppm).

A COSMOGAS készülékek alacsony üzemeltetési költségei cégünk számára nélkülözhetetlen szempont a működési élettartam ideje alatt. Az felsorolt készülékek egyszerűen és gyorsan telepíthetőek, a szakszerű szervizeseinknek köszönhetően rövid határidővel üzembe helyezhetőek. A márkaképviseleteink teljeskörű szakmai segítséget biztosítanak a projektek szakszerű megtervezéséhez. Termékképviseletünk folyamatos támogatást nyújt tervezők számára. A Sebők és Társa Kft., mint a COSMOGAS kizárólagos magyarországi importőre magas szakmai támogatással áll rendelkezésükre.

forrás: MÉGSZ hírlevél